I’m your wedding storyteller

Fotograf

Vali Matei

Tată de Mara, soț de Dana și fotograf de oameni. Nu neapărat în această ordine și nu doar astea trei. Îmi place să spun despre mine că sunt un tip norocos. Asta și pentru că, fiind economist la bază, printr-o serie de întâmplări fericite, am ajuns să transform pasiunea mea pentru fotografie într-o muncă pe care o fac cu drag în fiecare zi. Astfel, de peste 10 ani sunt fotograf de nuntă și de familie, făcând asta în continuare cu bucurie și plăcere.

Fotografia pentru mine este o aventură și nu am de gând să mă opresc prea curând!

Încântat, Vali, fotograf de nuntă și nu numai.

Contact

MY VISION & MY WORK

 

După 10 ani de experiență, pot spune că am un stil bine definit, iar cele două cuvinte care descriu stilul meu de fotografie sunt DOCUMENTAR și CREATIV.

Fotografiez într-un stil jurnalistic pentru că îmi place să documentez un eveniment exact așa cum este el în realitate, fără să regizez momente și astfel să alterez sentimentele trăite și exprimate într-o zi atât de specială. Fotografiile mele sunt naturale, reale, sincere, căutând mereu să surprind momente inedite, expresii, gesturi, dar mai ales emoțiile oamenilor, exact așa cum au fost trăite în acea zi unică. La ședintele foto îmi place să folosesc lumina și compoziția într-un mod creativ, dar în același timp natural, fără să vă pun în poziții clasice sau incomode. Îmi doresc să rămâneți cu amintiri care vă reprezintă, exact așa cum sunteți, dar realizate într-o compoziție curată, echilibrată și cu atenție la detalii.