Este foarte important pentru mine sa asigur confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul website-ului valimatei.ro

Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care sunt prelucrate, colectate, utilizate si protejate datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati serviciile mele si website-ul valimatei.ro.

Principiile ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal

 • Colectarea datelor dumneavoastra se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate de catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.
 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.
 • Procesarea datelor dumneavoastra se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
 • Toate datele dumneavoastra vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.
 • Datele dumneavoastra nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al acestora.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon sau alte date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal colectate

Categoriile de date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati produsele, serviciile si website-ul valimatei.

Datele pe care le putem colecta cu privire la dumneavoastra:

 1. Numele si prenumele, numarul de telefon mobil, adresa de e-mail, date despre evenimentul dumneavoastra, adresa, date carte de identitate, CNP, IBAN in cazul platilor prin transfer bancar;
 2. Informatii despre achizitiile servicii ale Valimatei.ro;
 3. Informatii despre utilizarea de catre dumneavoastra a website-ului valimatei.ro; date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la serviciile mele. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dumneavoastra, inclusiv cheile de produs. Deasemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.
 4. Comunicatiile pe care le faceti cu mine sau pe care le directionati catre mine prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare.

Valimatei.ro prelucreaza date cu caracter personal in scopuri determinate

Valimatei.ro va colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru prestarea serviciilor noastre:
 • Pentru a va furniza serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale serviciilor;
 • Pentru a va factura pentru serviciilor mele sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit;
 • Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care mi le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
 • Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu serviciile mele;
 • Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile mele;
 • Pentru a gestiona relatia mea cu dumneavoastra ca si client si pentru a imi imbunatati serviciile si experienta dumneavoastra cu noi;
 1. Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, in scop de marketing, pentru:
 • verificarea identitatii, evaluarea nevoilor dumneavoastra si furnizarea de recomandari cu privire la ce tipuri de servicii se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra;
 • transmiterea de comunicari periodice cu privire la serviciile mele, imbunatatiri aduse acestora, oferte sau campanii promotionale;

In plus, va pot prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum:

 • prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale,
 • gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa pot stabili serviciile, sa inteleg comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa pot revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor mele.

Utilizarea datelor personale

Voi utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si voi stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

Accesul la datele personale este strict limitat pentru Valimatei.ro (Vali Matei).

Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus (dupa caz) urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:

 • furnizori de servicii care asigura servicii operationale Valimatei.ro, precum servicii de curierat, IT, plati, prelucrare, stocare, arhivare, servicii de investigatii aferente asistentei pentru clienti sau alte servicii catre Valimatei.ro;
 • consilieri profesionisti, precum avocati;

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu voi transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.

Securitatea procesarii

Voi depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul meu prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii sau modificarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ma stradui sa va protejez datele cu caracter personal, nu pot sa imi asum raspunderea si nici sa asigur securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemn sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

Drepturile dumneavoastra

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

 1. De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dumneavoastra si, daca da, despre ce informatii este vorba si de ce Valimatei.ro le detine/foloseste.
 2. De a solicita accesul la informatiile dumneavoastra personale prelucrate de Valimatei.ro.
 3. De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care Valimatei.ro le detine in legatura cu dumneavoastra.
 4. De a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra personale detinute de Valimatei.ro.
 5. De a va opune prelucrarii informatiilor dumneavoastra personale in cazul in care Valimatei.ro se bazeaza pe un interes legitim (sau pe cel al unei terte parti) si exista ceva despre situatia dumneavoastra specifica care va face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul in care prelucram informatiile dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct.
 6. De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 7. De a solicita transferul datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dumneavoastra sau catre o alta parte – dreptul la „portabilitatea datelor”.
 8. De a va retrage consimtamantul in orice moment in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal care sunt prelucrate de Valimatei.ro in baza consimtamantului dumneavoastra.
 9. Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal). Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus. Pentru exercitarea drepturilor, va rugam sa contactati DPO Valimatei.ro la adresa de email: contact@valimatei.ro.

Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a va accesa informatiile personale (sau pentru a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil sa percep o taxa rezonabila daca solicitarea dumneavoastra de acces este evident nefondata sau exagerata. Deasemenea, pot refuza sa dau curs cererii in astfel de situatii.