Andra & Mihnea | Mamaia | Shut Up Beach

Andra & Mihnea | Mamaia | Shut Up Beach

Mara se apropie de patru ani, merge la grădiniță încă de anul trecut și este tare mândră de asta. Este “fetiță mare deja” cum spune ea tot timpul. Începe să aibă păreri despre aproape orice, păreri argumentate. Este atât de emoționant să văd asta, să văd ce frumos crește. Sensibilă și afectuoasă, dacă mă vede supărat, vine imediat la mine, îngrijorată și mă întreabă dacă sunt bine, dacă mă doare ceva. Îmi spune mereu că nu vrea să fiu trist, vrea să fiu doar fericit. Mă topesc zilnic pe picioare când o văd cum râde, când îmi spune la ureche că mă iubește (este secretul nostru 😊) sau când strigă asta în gură mare în parc sau mall (când evident nu mai este secretul nostru 😊). Mara mea e fetiță mare. Rândurile astea nu au legătură cu postarea de azi, am vrut doar să spun cât de fericit sunt 😊.

Există o vorbă: lucrurile trebuie făcute la timpul lor. Dar și alta care o anulează într-un fel pe prima: niciodată nu este prea târziu 😊. Așa că, eu o să cred în cea de-a doua, pentru că această nuntă pe care vreau să v-o arăt azi, este fotografiată în 2019. Da, știu, a trecut mult timp de atunci, dar am și motive pentru care nu am mai postat de ceva timp. Nu o să intru în detalii, important este să credem în ce-a de-a doua zicală, după cum spuneam 😊.

Vi se întâmplă des, ca fotograf de eveniment sau nu neapărat, să dormiți în noaptea nunții cu mirii? Nici mie. Deloc. Cum ar fi să se întâmple asta din când în când?! În schimb, cu Andra și Mihnea se poate înampla orice, chiar și acest lucru 😊 (bine, nu în același în pat, doar în același apartament). Vi se întâmplă des ca mirele să își ia prietenii, câteva beri (câteva…. 😊) și să meargă să se îmbrace pe plajă? Sau ca după ce ați terminat un eveniment, să stați cu mirii încă o ora la povești? Sunt atât de multe de spus despre Andra și Mihnea și nunta lor încât nu o să încapă toate amintirile într-o postare. Pot spune doar, că dacă aș avea de fotografiat măcar o nuntă pe an ca a lor, aș face asta până la 60 de ani cu zâmbetul pe buze. Asta dincolo de prietenia mea cu ei, cu oamenii ăștia care emană numai bucurie și energie pură. Nu i-am văzut niciodată supărați sau triști, orice s-ar întâmpla. Mereu în preajma animalelor de companie (și nu numai), mereu zâmbind, în privirea cărora se vede cât de mult se iubesc și cât de fericiți sunt împreună.

Andra, Mihnea, aș povești până mâine despre cât de dragi îmi sunteți și ce nuntă frumoasă ați avut sau despre gașca făină de prieteni care vă este mereu aproape, dar vreau să păstrez doar pentru noi o parte dintre aceste momente dragi petrecute împreună. Vă iubesc de nu mai pot și îmi e dor de voi. Iar voi, cei care ați ajuns aici, dacă vreți să îi cunoașteți mai mult de-atât dar și altfel, intrați pe www.mhnpictures.com 😉

PS: La acest party între prieteni, pentru că așa a fost nunta lor, am fost însoțit de Andrei Dumitrescu, un prieten drag lângă care dacă aș fotografia toate nunțile din lume, nu m-aș plictisi. Thanks again, my friend! 😉

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment