Andra & Victor | Râmnicu Vâlcea | Posada Events

Andra & Victor | Râmnicu Vâlcea | Posada Events

Știu că foarte mulți dintre voi sunteți nerăbdători să vă vedeți fotografiile de la nuntă, însă, deși sezonul de evenimente s-a încheiat, pentru mine abia acum începe o perioada foarte aglomerată. Așa că va rog să mai aveți puțină răbdare și promit că mă ocup cu aceeași seriozitate și atenție de fiecare eveniment în parte. Între timp a venit vremea rece și din păcâte am rămas restant cu două ședințe foto pe care nu am reușit să le mai facem, dar cu siguranță vom recupera imediat ce vremea o să fie mai prietenoasă cu noi 🙂 .

Anul acesta am fost plecat doar de două ori departe de casă, dar se pare că anul viitor se anunță a fi unul cu multe călătorii, abia aștept. De dată această am plecat la Râmnicu Vâlcea pentru nuntă Andrei și a lui Victor, unde am fost primit cu căldură și cu brațele deschise de toată lumea și m-au făcut să mă simt că un prieten de-al lor, iar asta nu poate decât să îmi facă muncă mai plăcută și mai ușoară. Mai mult decât atât, am avut bucuria să descopăr doi tineri care pur și simplu iubesc aparatul de fotografiat sau aparatul îi iubește pe ei pentru că am făcut împreună atâtea fotografii cum nu am făcut cu nimeni până acum iar dovadă stau și cele două ședințe foto suplimentare, pe lângă cele din ziua cununiei civile sau a nunțîi. Și dacă tot sunt atât de fericiți în față camerei, mai bine mă opresc aici cu detaliile și va las să îi cunoașteți în fotografiile de mai jos.

Dragi mei, timpul petrecut cu voi a fost minunat și va spun sincer că aș face câte o ședința foto cu voi în fiecare luna, atât de bine m-am simțit. Și ca să închei cum îi place lui Victor, toată aventură noastră împreună și suprinsă mai jos, nu avea cum să fie altfel decât “miere” 🙂.

Cu drag,

Vali

PS: În ziua nunțîi am fost însoțit de Cristian Lăzărescu, un coleg fotograf din Râmnicu Vâlcea și un om deosebit. M-a ajutat foarte mult în ziua respectivă, iar două din cadrele de mai jos sunt făcute de el. Cristian, mulțumesc mult pentru ajutor și pentru primirea călduroasă!

Add comment