Țibrea Family

Țibrea Family

Pe lângă fotografia de nuntă și cea de botez, îmi plac și ședințele foto de familie. Dar nu oricare, ci îmi plac acele ședințe sau sesiuni foto în urmă cărora rămâi cu amintiri pure, nealterate de cadre regizate sau clasicul “zâmbet la aparat”, îmi plac fotografiile la care te uiți cu drag și peste mult timp. Așa am ajuns să fac un experiment, iar acum să dedic o pagină separată pe blog unor astfel de ședințe foto sau mai bine zis unor astfel de fotoreportaje de familie.

Alina și Andrei, îmi sunt unii dintre cei mai dragi și apropiați prieteni. Fac parte dintre acei prieteni de care nu știi foarte bine dacă nu cumva sunt chiar familia ta 🙂 . De când a apărut Alex în viață lor, a apărut absolut natural, firesc și în viață noastră (a mea și a Danei). Îl iubim, îl adoram și abia așteptăm momente să îl revedem și să ne jucăm cu el. Cum am ajuns să facem această ședința foto? Andrei mi-a spus că și-ar dori niște poze cu ei trei, doar că eu nu am vrut o ședința foto clasică, ci o documentare naturală a unei zile întregi din viață lor, de dimineață și până la băița de seară. Ce a ieșit, vedeți mai jos 🙂 .

Alina, Andrei și Alex, sper că această experiență a noastră să creeze un precedent îndrăgit și de alte familii. Va mulțumesc că ați fost atât de deschiși! 🙂

Cu mult drag,

Vali

Share this post:

Add comment