Bărbulescu Family

Bărbulescu Family

Tipul #REBEL din fotografiile de mai jos, nu este deloc așa, ci mai degrabă #GREATEST DAD și un soț minunat. Nu cunosc pe cineva mai familist ca Marius, mai dedicat și mai implicat în ceea ce ține de casă și familie. Cei apropiați și nu numai, știu că întâlnirea mea cu Marius a fost cea care mi-a schimbat drumul în viață, el fiind cel care m-a ajutat și m-a încurajat să fac fotografie de nuntă și bine a făcut 🙂 , iar de atunci ne leagă o prietenie sinceră care nu se va termină prea curând.

Monica și Marius au avut parte până acum de o mulțime de ședințe foto cu ei doi sau împreună cu Theo (este de înțeles la câți prieteni fotografi au), dar pentru că se apropia apariția și celui de-al patrulea membru al familiei, trebuia să suprindem aceste momente frumoase. Monica era în ultima perioada a sarcinii și nu ne puteam deplasa prea departe de casă, într-un loc special pentru astfel de fotografii, așa că la nici 50 de metri de blocul lor, am găsit locul ideal și cel mai exotic din câte puteam să găsim pentru o ședința foto de familie 🙂 . La scurt timp după ziua aceea, a venit pe lume și micuța Ana și abia aștept următoarea ședința foto în care să fie și ea pezenta.

Monica, Marius, Theo și Ana, știți cât îmi sunteți de dragi, așa că ne vedem în câteva zile să bem o limonadă și să o mai țîn în brațe pe Ana 🙂 .

Cu mare drag,

Vali

Share this post:

Add comment