Emma & Felix | București | Grand Hotel Bucharest

Emma & Felix | București | Grand Hotel Bucharest

Sunt momente în viață când sufletul și mintea o iau pe cărări care se abat de la drumul principal, iar atunci ai nevoie de unele ancore care să te aducă în siguranță pe drumul drept. Pentru mine, ancora care mă aduce mereu pe linia dreaptă este fotografia. Fie că este fotografie de nuntă, de familie, comercială sau pur și simplu personală, de relaxare, este un element principal în echilibrul care mă însoțește zi de zi. Fără fotografie m-aș fi pierdut de mult pe cărările mici și înguste care te fac să te rătăcești în viață. Și asta mai ales în ultimii ani. 

Faptul că fotografia de eveniment și de familie este una destul de personală, atât pentru mine cât și pentru cei pe care îi fotografiez, a avut tot timpul o influență asupra mea și de cele mai multe ori este ca un fel de pansament pentru suflet. Trăiesc din a fotografia oameni. Și la propriu și la figurat.

Un procent destul de mare dintre oamenii pe care ajung să îi fotografiez, vin dintr-o recomandare. Așa se face că de multe ori fotografiez oameni pe care i-am mai văzut la alte evenimente sau sunt prieteni cu persoane pe care le știu deja. Acesta a fost și cazul Emmei și al lui Felix, care au ajuns la mine de la prietenă lor și colegă mea, Silvia Nae. O nuntă româno-germană, cu un farmec aparte. Așa se întâmplă când mulți invitați de la nuntă sunt din afară țării, au o energie specială la astfel de evenimente. Pentru ei nu este o datorie să fie prezenți acolo. Se bucură efectiv din plin de momente și sunt acolo pentru că mirii le sunt apropiați și dragi. Și pentru că Silvia a prins buchetul, abia aștept să îi fotografiez nuntă sau și mai bine, să fiu unul dintre invitați și să pot fuma liniștit un trabuc 🙂.

Emma, Felix, va mulțumesc că mi-ați dat ocazia să fac parte din ziua voastră specială petrecută aici, în România. Pentru mine a fost o bucurie evenimentul vostru 🙂.

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment