Elena & Cosmin | Mamaia | Ammos By Blue Beach

Elena & Cosmin | Mamaia | Ammos By Blue Beach

Deși fac de peste zece ani fotografie de nuntă, abia în ultimii ani am ajuns să simt că o fac într-un fel care mă reprezintă, pe sufletul meu, dar în același timp o fotografie responsabilă și care îi reprezintă sincer, natural pe cei din fața camerei. Am un număr mai mic de evenimente pe an decât în trecut, dar sunt evenimente faine, unde nu simt presiunea oamenilor că trebuie să facă anumite lucruri în ziua nunții, doar pentru că “așa se face”. Oameni cărora nu le place atât de mult să “pozeze frumos” pentru instagram, oameni care nu au nici o problemă că nu arată totul perfect (chiar și în ziua nunții), oameni care trăiesc cu emoție momentele din ziua nunții, fără să se gândească că “trebuie” ca totul “să dea bine”, oameni care se bucură de imaginile naturale suprinse într-o zi specială, așa cum este ziua nunții.

Elena și Cosmin fac parte din această categorie de oameni, care și-au făcut nuntă într-un loc special. La malul mării, cu mâncare și muzică grecească, completată de reprize de rock, încălțați în converși personalizați, cu geci de piele peste ținutele de nuntă și cu foc de tabăra pe plajă. Acestea sunt doar câteva detalii despre ce înseamnă un eveniment care te reprezintă, iar peste ani să te uiți la fotografii naturale și să îți aduci aminte cu bucurie de nunta ta autentică 😊. 

Elena, Cosmin, felicitări pentru naturalețe, onestitate și bună dispoziție. Eu nu pot decât să vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să fac parte din aceea zi specială pentru voi și în același timp să mă revăd cu oameni dragi cum sunt Ina & Vlad și Geanina & Cristian. Imaginile astea sunt pentru a vă readuce aminte peste câțiva ani, cât de fain a fost la nunta voastră 😊.

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment