Aida & Ionuț | Brilliant Events | Zalău

Aida & Ionuț | Brilliant Events | Zalău

Gesturile mici făcute din suflet pot lega prietenii, îți pot schimba ziua și uneori chiar viața. Eram în Cluj acum câțiva ani, la prima mea experiență ca speaker la o conferință de fotografie – Wedding Stories. În sală erau aproape 200 de fotografi care așteptau de la cei de pe scenă, povești faine, inspirație, informații care să fie notate în agendă și puse în practică pe viitor. Noi, cei câțiva fotografi care eram acolo să vorbim pe scenă, nu așteptam decât să se termine totul mai repede și să trecem cu bine peste emoțiile care ne copleșeau, pentru că nu e deloc ușor să vorbești în față atâtor oameni. Într-o pauză dintre prezentări stăteam de vorbă cu câțiva colegi, când mi-a atras atenția un tricou cu motive naționale 😊. I-am făcut un compliment lui Ionuț despre “piesa vestimentară” și discuția a continuat. A două zi de conferință a început cu o surpriză din partea lui Ionuț, care a venit cu acel tricou, spălat, uscat și imapchetat frumos, oferindu-mi-l cadou 😊. Ionuț Fechete, pentru că despe el este vorba, un fotograf din Zalău cu mult umor și un suflet mare, mi-a făcut ziua aceea mai frumoasă prin gestul lui. Un gest mic, dar care mie mi-a schimbat ziua.

Nu știu dacă această întâmplare a făcut ca peste câțiva ani să ajung fotograf la nunta lui Ionuț, dar știu sigur că eu am primit atunci mai mult decât un tricou pe care l-am purtat cu drag. Deși fac asta aproape în fiecare weekend, fotografiez oameni fericiți, care se iubesc, întâlnesc destul de rar oameni atât sensibili și emoționați cum au fost Aida și Ionuț în ziua nunții. Au o energie atât de făînă împreună și un vibe pozitiv molipsitor. Nu ai cum să nu fii cucerit de prezența lor, de energia pozitivă pe care o emană. M-au primit minunat la nuntă lor, iar pentru mine a fost o bucurie să ii fotografiez. La Zalău am fost însoțit și de colega Silvia Nae, care pe lângă faptul că a făcut o treaba minunată în ziua nunții, mi-a fost și copilot excelent pe un drum dus-întors de aproape 16 ore.   

Aida, Ionuț, love you guys! Sunteți minunați și va mulțumesc pentru toată energia voastră și bucuria pe care mi-o dați atunci când ne reîntâlnim 🤗. 

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment