Eliza & Andrei | Domeniile Panciu | Sîrbi

Eliza & Andrei | Domeniile Panciu | Sîrbi

Ziua bună se cunoaște de dimineață – zicere adevărată. Dacă ar fi să adaptez acest proverb pentru fotografia de nuntă, ar suna cam așa: sezonul bun se cunoaște de la prima nuntă 🙂. Așa a fost anul trecut pentru mine. Prima nuntă a fost una specială, într-un loc de poveste și cu oameni minunați, a continuat numai cu experiențe plăcute tot anul, ca apoi la final de sezon să mă reîntorc în același loc și să închei sezonul într-o atmosfera la fel de caldă. Poate sunt subiectiv, dar fiind îndrăgostit de Toscana am găsit asemănări cu acest loc. Știu, Vrancea nu este chiar Val d’Orcia și Feteasca Neagră nu e chiar Brunello di Montalcino, dar dacă închizi ochii și te lași purtat de calmul locului sau dacă privești apusul care scaldă dealurile pline de viță de vie, vei descoperi un loc minunat care poate concura cu cele din jurul Florenței. 

Pentru mine a fost o bucurie locul acesta și sunt sigur că Eliza și Andrei nu l-au ales întâmplător. Nu știu dacă cei doi sunt așa relaxați tot timpul, dar cred că în ziua aceea a contat și vibe-ul locului. Calmul și relaxarea lor din ziua nunții s-au potrivit perfect cu atmosfera de acolo, iar pe lângă asta nu au avut nici stresul detaliilor ce țin de organizare pentru că de toate acestea s-a ocupat excelent Iulia Dranca – wedding planner-ul minunat de la aceast eveniment. Să tot fotografiez astfel de evenimente 🙂.

Eliza, Andrei va mulțumesc pentru încredere și pentru că mi-ați dat ocazia să fac parte din povestea voastră minunată 🤗. 

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment