Xenia & Vlad | Moonlight Venue | București

Xenia & Vlad | Moonlight Venue | București

Atunci când planetele se aliniază, parcă nu trebuie să faci prea mare efort ca totul să meargă minunat. Bine, de fapt “vinovată” de alinierea planetelor este Andrada Sas – The Wedding Styler, care a făcut magie și a conectat o mâna de oameni faini într-un loc minunat, Moonlight Venue. Nici nu știu dacă Xenia și Vlad și-au dorit două ședințe foto în ziua aceea, dar se întâmplă minuni și lucruri drăguțe atunci când mirii se bucură sincer și liber de ziua nunții. Iar acesta este doar un exemplu din tot ce s-a întâmplat în acea zi specială pentru ei. O zi în care am descoperit doi oameni minunați, care m-au cucerit și m-au făcut să spun că nunta lor a fost una dintre preferatele mele de anul trecut și chiar din ultimii ani 🙂. 

Aș putea povesti o zi întreagă despre nunta lor, dar pentru că mesajul primit de la Xenia după ce au văzut fotografiile este atât de frumos și chiar mi-a mers la suflet, cu permisiunea lor, aș vrea să îl las în această postare pentru că redă fix ce îmi doresc să simtă și să vadă mirii în fotografiile pe care le primesc de la mine. 

Mă gândeam zilele astea că ce îmi place cel mai mult la pozele pe care le-ai făcut este că mă uit la ele și mă gândesc: da, așa suntem noi, așa sunt ai noștri, se simte adevărat, mă regăsesc în ele. Și avem poze tot ce ne-am putea dori: și artistice, și amuzante, și atenție la detaliu, și quirky, și multă iubire, dar cel mai important este că le simt atât de naturale. Îți mulțumim pentru ce ai construit pentru noi, îmi sunt foarte dragi pozele, iar în timp cred că vor deveni priceless. Pe scurt, ai făcut magie, Vali, mulțumim!”

Xenia, Vlad, eu vă mulțumesc pentru încredere, pentru ziua aceea minunată petrecută împreună și nu în ultimul rând pentru acest mesaj. 

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment