Raluca & Alex | TreeHouse In The Woods | București

Raluca & Alex | TreeHouse In The Woods | București

Fotograful de nuntă – străinul apropiat din ziua nunții. Aceasta este definiția pe scurt a celui care este un străin pentru marea majoritate a mirilor și a celor apropiați lor, dar în același timp este persoana care stă cel mai mult în preajma lor în ziua nunții. Ne întâlnim la o cafea sau într-un video call, apoi direct la nuntă. Mult prea puțin pentru a se creea o legătură dincolo de cea de colaborare pentru prestarea de servicii fotografice. Da, în esență, noi fotografii de nuntă exact asta suntem, prestatori de servicii 🙂.  De aceea, eu cred că un stil de fotografie documentară este cel mai potrivit pentru un astfel de eveniment. Un stil care nu este intruziv, care lasă spațiu mirilor să respire, să se bucure de momente cu cei dragi, să râdă cu poftă sau să plângă dacă asta simt, nu să zâmbească atunci când vrea fotograful. Există un moment dedicat pentru ca fotograful să își pună în practică sfaturile și creativitatea, la ședința foto. Dar și atunci nu trebuie să fie nimic forțat, ci natural, relaxat, cu momente care îi reprezintă pe miri. 

Cu Raluca și Alex nici măcar nu m-am întâlnit înainte. Se întâmplă destul de rar să nu mă văd deloc cu viitorii miri, dar probabil ei au fost atât de siguri că eu sunt fotograful potrivit pentru evenimentul lor, încât după ce au primit oferta pe mail, am primit un replay în care mi-au cerut contractul să îl semneze 🙂.  Mai mult de atât, nu au avut nici pe cineva să filmeze evenimentul și toată responsabilitatea amintirilor din ziua aceea era pe umerii mei. Dar sunt obișnuit cu asta, pentru că aproximativ 30% din evenimentele mele sunt așa, fără video. O nuntă pe sufletul meu, cu oameni care știu să se distreze și să trăiască o zi așa specială pentru ei. Doar așa cred eu că te bucuri apoi de fotografiile de la nuntă, lăsând fotograful să spună povestea zilei într-un mod cât mai natural. Ce pot să îmi doresc mai mult?

Raluca, Alex, pentru mine a fost o bucurie să va întâlnesc și m-am încărcat cu energie pentru mult timp după nunta voastră veselă, naturală și cu taraf lăutăresc 😍.

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment