Horia | București | Conacul Serghiescu

Horia | București | Conacul Serghiescu

Evenimentele de familie, fie ele că sunt botezuri, aniversări sau doar ședințe foto, au ajuns să ocupe un procent important din activitatea mea. Nu știu dacă asta s-a întâmplat datorită pandemiei când toate evenimentele mari au avut restricții, crescând astfel numărul celor mai mici sau a fost doar o întâmplare. Eu nu pot decât să mă bucur de această schimbare, pentru că îmi plac din ce în ce mai mult astfel de evenimente. Chiar și când este vorba de nunți, le prefer pe cele restrânse, mai intime, pentru că întotdeauna interacțiunea dintre oameni este cu totul alta. Atmosfera, emoția, se simt altfel când ești înconjurat doar de cei mai buni prieteni și familie.

Iar locurile în care se întâmplă astfel de evenimente îmi plac la fel de mult, pentru că sunt în general grădini sau spații în natură. Așa am ajuns să cunosc locații care apoi îmi devin dragi, așa cum este Conacul Serghiescu, unde am mers pentru petrecerea de botez a lui Horia. Locul este minunat, fix pe sufletul meu 😊. Pe Mihaela, mama lui Horia, am cunoscut-o la un workshop, fiind și ea tot fotograf (aici puteți să vedeți ce lucruri faine face) și m-a bucurat tare propunerea ei de a le fotografia un eveniment atât de special. Astfel că, pe lângă bucuria revederii, m-am bucurat să îl cunosc și pe Tudor, dar și pe cei apropiați lor. Sunt o familie tare făină iar evenimentul lor a fost unul de unde pleci cu zâmbetul pe buze și cu o energie bună, nu obosit ca după o zi de muncă.

Mihaela, Tudor, mă bucur că am fost lângă voi în acea zi ploioasă de vară, dar atât de specială. Îmi voi aduce aminte mereu cu drag de evenimentul vostru. Va îmbrățișez! 😊

Cu drag și pe curând,

Vali

Add comment